Logo Smeg

Vaskemaskine - Tørretumbler

Smeg’s vaskemaskiner, kombimaskiner og tørretumblere: fokus på dine behov

Brugervenlighed, effektivitet og fokus på detaljerne er nøgleordene for Smeg’s vaskemaskiner, kombimaskiner (vaskemaskine kombineret med tørretumbler) og tørretumblere.
Vores store udvalg af vaskemaskiner spænder vidt med hensyn til kapacitet, størrelse og effektivitet, så det er nemt at finde en model, der passer perfekt til det konkrete behov.

Alle vores modeller er udstyret med vaskeprogrammer, der dækker ethvert behov, både med hensyn til vasketid og stofbehandling. Som eksempler kan nævnes lynvaskeprogrammet til lynhurtig vask af små mængder tøj, natprogrammet til vask om natten, hvor prisen på strøm er lavere, og strygeletprogrammet, der reducerer krølning af vasketøjet.
Også hvad sikkerheden angår, udmærker disse maskiner sig ved et meget højt niveau takket være teknologisk og designmæssig nytænkning. Et godt eksempel er Aquastop-systemet, som øjeblikkeligt afbryder vandtilførslen, hvis der registreres et hul i slangen, så man undgår vandskade.
Smeg kan som nævnt ikke bare tilbyde vaskemaskiner, men også kombimaskiner og tørretumbleretil dem, der ikke har mulighed for at hænge vasketøjet til tørre eller gerne vil have det tørt hurtigere. Førstnævnte har en kapacitet på 7 kg til vask og 4 kg til tørring, og kapaciteten i sidstnævnte er 6-8 kg.

  • LBB14PB-2

    60 CM FRITSTÅENDE VASKEMASKINE PASTELBLÅ, MÆRKE: A++B

    Produktblad
Reset filtri