Logo Smeg

SMEG LANCERE BLAST CHILLER TIL HJEMMET

Smeg tilføjer et nyt område inden for hvidevarerindustrien ved at lancere en Blast Chiller til hjemme køkkenet.

18/10/2018

Smeg tilføjer et nyt område inden for hvidevarerindustrien ved at lancere en Blast Chiller til hjemme køkkenet. Produktet fås i tre af Smegs allerede etablerede designlinjer: Classic, Linea og Dolce Style Novo. Dette multifunktionelle og alsidige produkt har et elegant design, der integreres perfekt med Smegs øvrige indbyggede produkter i samme område.

Blast Chiller har længe været et værdifuldt værktøj i det professionelle køkken, og nu er produktet klar til at komme ind i hjemmet til dem, der søger måder at konsumere sundere mad, mens du sparer tid. Med Blast Chiller er der flere kreative muligheder for at lave mad af høj kvalitet i hjemmet.

Smegs ambassadør, kokken og iværksætteren Pontus Frithiof, driver flere restauranter i Stockholm. Han beskriver, hvordan han bruger produktet i sine restauranter

- Vi bruger blast chillers dagligt i alle vores operationer for hurtigt at reducere temperaturen på mad. Det er et vigtigt redskab for os, ikke mindst for at sikre, at bakterier ikke trives men også for at skabe bedre holdbarhed.

 

Med Smegs blastchiller kan du ved hjælp af Pronto-funktionen opbevare måltider ved køleskabstemperatur hele dagen uden bakterievækst og derefter opvarme dem på et forudindstillet tidspunkt. Denne funktion er især interessant for dem, der lever et liv i høj tempo og ønsker et varmt måltid klar, når de kommer hjem uden at gå på kompromis med fødevarekvaliteten

Blast Chillerns funktioner omfatter automatiske programmer for nye brugere og manuelle programmer til mere erfarne brugere, herunder både kolde programmer (fra 80-90 ° C til 3 ° C på mindre end 90 minutter) og dybfrysningsprogrammer (-18 ° C på mindre end 4,5 timer). Derfor muliggør produktet også hurtig afkøling af flasker (1 ° pr. Minut) for at nyde vin og andre drikkevarer ved optimal temperatur. Det hjælper også med at opretholde mad ved den ønskede temperatur, som især er nyttig til desserter og is, før servering.

Blastchillers hurtige køleevne gør det muligt at forlænge den gennemsnitlige opbevaringstid for mad med op til 70% ved at forhindre spredning af bakterier. Smag, aroma og ernæringsmæssige egenskaber hos friske fødevarer opretholdes også, hvilket i vid udstrækning vil blive tabt ved frysning i en normal fryser. Som følge heraf kan grøntsager og frugter nu spises hele året, uanset årstid.

- En af de vigtigste fordele ved en blastkølere er efter min mening evnen til at afkøle grøntsager, især grønne. Denne type hurtig afkøling betyder, at de bevarer deres farve, spænding og smag meget bedre, siger Pontus Frithiof.

Et andet stort plus er blastchillers opvarmningsfunktioner, der kan tilpasses op til tre trin med varierende varigheder og temperaturer. Denne funktion er især nyttig under bagning, da dejen bliver meget lys og fordøjelig med kun små mængder gær.

Afrimningsfunktionen er også utroligt nyttig: den går meget hurtigere end at bruge et køleskab og holder det intakt uden risiko for, at mad bliver kogt. Blastchillers kan også bruges til lavtemperaturlavning og for at holde varm til en bestemt temperatur.

Endelig hjælper Smegs nye blastchiller dig med dine daglige rutiner i køkkenet, hvilket sparer tid og minimerer spild, mens du altid spiser mad af høj kvalitet. Pontus Frithiof beskriver, hvordan han ville bruge produktet hjemme i sit køkken:

- Smeg står for innovative produkter af høj kvalitet og stilfuldt design. Jeg ser potentialet i produktet til at lave mad på en professionel måde derhjemme. Personligt ville jeg bruge det, når jeg laver store kager eller grøntsager til ugentlige formål. Det passer også godt til hurtigt at køle supper og saucer ned.

Smeg's blast chiller repræsenterer en bevidsthed om forbrug og fødevarekvalitet, mens den tekniske tilgang giver merværdi til virksomhedens sortiment, i tråd med Smegs vision.