Logo Smeg

SMEG GÅR SAMMEN MED DISNEY - LIMITED EDITION

Når to globale ikoner går sammen om at skabe et mickey mouse jubilæums fab køleskab

21/09/2018

For at markere et år betegnet af jubilæum - det er 70 års jubilæum som firma – et banebrydende italiensk mærke, som derfor har slået sig sammen med det globale brand, Disney, for at producere et begrænset jubilæums minde

Efterfulgt af tidligere samarbejder med bl.a. Dolce & Gabbana, Mini, Fiat og Veuve Cliquot samt mange andre, har Smeg lavet dette samarbejde med Disney. For at fejre partnerskabets særlige karakter vil der kun være i alt 90 køleskabe af denne begrænsede udgave.

Smegs ikoniske FAB28-køleskab bringes nu til live med en original tegning af Disneys mest ikoniske karakter, Mickey Mouse, der også fejrer sit 90 års jubilæum i år.

Begge brands er synonymt med at bringe familien sammen. For Smeg ligger i hjertet af virksomheden et centralt fokus på mad, familie og underholdning. I mellemtiden for Disney ligger dets evne til at bringe mennesker i alle aldre sammen, forenet i en følelse af humor, latter, optimisme og håb.

Med en 'True Original' skræddersyet skitse af Mickey, indeholder hver af de 90 FAB28RDMM3 køleskabe et indbydende billede af Mickey, der legende forsøger at nå op til køleskabets håndtag. De 90 køleskabe vil blive produceret, en for hvert år siden Mickeys debut tilbage i 1928, hvilket gør dette til et ægte samlerobjekt. Hvert køleskab er dekoreret med en limited edition sølv plaque, der angiver køleskabets unikke nummer.

Æstetisk set er FAB28 Smegs mest anerkendte design. Umiddelbar identifikation på grund af sine bløde kurver og 50'er inspireret design. Dette køleskab banede vejen til en køleskabsrevolution i slutningen af 1990'erne. Siden da er det blevet et globalt fænomen. Interiøret har justerbare glashylder, kromhyllestøtter, metalvinstativer, LED-strip lamper, en fyser samt en Life Plus skuffe, som giver frugt og grønsager en længere holderbarhed. Hver FAB28 giver en samlet bruttokapacitet på 281L og tilbyder en A +++ energi rating. Desuden opgraderede Smeg for nylig alle sine FAB køleskabe for at inkludere en metal bagside.

FAB28RDMM3 er født i et spændende samarbejde mellem to kreative og ikoniske brands, og er snart tilgængeligt i Europa, så længe lager haves. Flere oplysninger om hvor man køber køleskabet i Danmark ankommer snart.

#mickey90

#disneyxsmeg