Logo Smeg

Sicily is my love 

Under Milano Designmessen, Salone del Mobile di Milano 2017, afslørede Smeg og Dolce & Gabbana deres seneste samarbejde - Sicily is my Love. Dette farverige samarbejde er det andet partnerskab fra de to brands, efter den skræddersyede Frigorifero D'Arte samling af håndmalede køleskabe af sicilianske kunstnere, som blev afsløret sidste år. Ligesom køleskabene er de nye små el apparater også prydet med Dolce & Gabbana's signatur og dekorative stil.

 

Brødrister, citruspresser, kaffemaskiner, elkedler, blændere, stavblendere og slow juicers, alle dekoreret med guld citroner, citrusfrugter, pærer og lyserøde kirsebær er blot nogle af de typiske sicilianske dekorationer indrammet i trekantede motiver kaldet crocchi. Der er også delikate blomstermotiver inspireret af kysten og landskabet i den sydlige del af Italien og billeder af fascinerende Mt. Etna, omgivet af ornamental friser, maleriske ruiner af det græske tempel Castor og Pollux i Tempeldalen, trinacria og cartocci, et dekorativt motiv, der ligner stiliserede acanthus blade.

Alle dekorationer er uløseligt forbundet med Sicilien, hjemsted for Domenico Dolce og Stefano Gabbana.

KUNSTVÆRKER – MED EN HISTORIE

Forberedelse af mad har aldrig været mere spændende og selvfølgelig farverigt! Inspireret af produktionen, historien og traditionen i det sydlige Italien og øen Sicilien, se de eksklusive små apparater designet af Dolce og Gabbana i samarbejde med Smeg, der snart er tilgængelige.