Logo Smeg

OPVASKEMASKINER MED PLADS TIL 13 ELLER 14 KUVERTER

FLEKSIBILITET OG HØJ KVALITET

Med en klar fornemmelse for forbrugernes ønsker og forventninger har Smeg nu gjort koncernens opvaskemaskiner endnu mere effektive i kraft af en række designmæssige nyskabelser.

En af disse er nyskabelser er Active Light-systemet, som gør de mest avancerede indbygningsmodeller endnu mere brugervenlige. Systemet består af en rød lysdiode, som projicerer en rød lysplet ned på gulvet under frontlågen, når maskinen er i brug, så man ikke risikerer at komme til at åbne lågen, før maskinen er færdig (lyspletten forsvinder, når det igen er sikkert at åbne lågen).

Serien er også banebrydende, når det gælder energibesparelse. Takket være den såkaldte EnerSave-funktion åbnes frontlågen automatisk er par centimeter, når tørrecyklussen er afsluttet, hvilket sikrer en perfekt tørring. Med EnerSave er det muligt at reducere energiforbruget med 10 eller 20 % (for modeller med plads til hhv. 13 og 14 kuverter) sammenlignet med almindelige opvaskemaskiner i energiklasse A.

For dem, der bruger alternative energikilder, er der mulighed for endnu større fordele i form af en reduktion af energiforbruget med 35 % i forhold til almindelige opvaskemaskiner i energiklasse A og en reduktion af vasketiden med 20 % ved brug af vand, der er opvarmet ved hjælp af solvarme. Modellerne i den nye serie udmærker sig desuden ved et op til 40 % lavere vandforbrug, da der kun er behov for hhv. ti liter (modeller med plads til 13 kuverter) og 12 liter (modeller med plads til 14 kuverter) vand for at få bestik og service vasket helt rent.

Smeg-opvaskemaskinernes indvendige design er også blevet ændret for at optimere pladsudnyttelsen. I den nye version kan den øverste kurv automatisk indstilles i tre forskellige niveauer for at opnå størst mulig fleksibilitet, og modeller med plads til 14 kuverter er forsynet med en ekstra kurv til bestik og diverse køkkenredskaber.
Takket være omfattende forskning og eksklusive designløsninger er Smeg i stand til at give garanti for høj ydelse og kvalitetsresultater via ekstraudstyr og programmer, som er specialudviklet med udgangspunkt i forbrugerens vaner. Uanset hvor grundig en vaskecyklus der er behov for, er Smeg’s opvaskemaskiner utroligt støjsvage, uden at det på nogen måde går ud over effektiviteten. Nogle af topmodellerne har et støjniveau på blot 39 dB.

Smeg’s store udvalg af opvaskemaskiner er udviklet med henblik på at imødekomme praktisk talt ethvert kundebehov, og der er mulighed for at vælge både fritstående modeller og indbygningsmodeller.