Logo Smeg

VASKEMASKINE - LBB14

VASKEMASKINE I HALVTREDSERSTIL: RETRODESIGN OG MODERNE TEKNOLOGI I SKØN FORENING

Smart retrodesign med friske farver og et håndtag i rustfrit stål, som matcher det markante, stiliserede logo på lågen. De helt unikke egenskaber ved LBB14, som er en opdateret udgave af LBB16-modellen, har – ligesom alle de øvrige produkter i Smegs "50s Retro Style"-serie – vendt op og ned på den traditionelle opfattelse af hvidevarer.

Den nye model udmærker sig ved en række konstruktions- og designmæssige tiltag, der gør den endnu mere effektiv og stilfuld. Eksempelvis hører modellen nu til i energiklasse A+, kapaciteten er øget til 7 kg, den store lugeåbning med en diameter på 30 cm gør det nemt at få vasketøjet ind i og ud af maskinen, og ud over pastelfarverne lyserød, lyseblå og cremefarvet fås modellen nu også i hvid.

Bag den flotte frontlåge er designet mindst lige så stilrent og funktionelt takket være to rum til opbevaring af vaskemiddel eller lignende, og et særligt system forhindrer, at tingene bevæger sig eller larmer, når maskinen centrifugerer.

Ved hjælp af det digitale display og de elektroniske betjeningsknapper er det desuden muligt at se status for de forskellige vaskefaser og vælge mellem de mange forskellige programmer.

For at sikre et optimalt vaskeresultat er maskinen nemlig udstyret med ikke færre end 15 vaskeprogrammer, heriblandt et hverdagsvaskeprogram, som er færdigt på blot 45 minutter, og det meget strømbesparende og støjsvage natprogram.

Smegs LBB14-model, hvis design er afstemt efter de øvrige produkter i samme æstetikserie, er kort sagt en vaskemaskine med et helt enestående og meget eksklusivt look kombineret med en imponerende effektivitet.