Logo Smeg

HOME GARDEN – SDP20

Et smart minidrivhus i minimalistisk stil

Smeg har i samarbejde med designgruppen Piano Design skabt en helt ny metode til pleje af potteplanter, nemlig den såkaldte "Home Garden", hvis konstruktion af stål og hærdet glas kombineret med et forstøverrør og behagelig indvendig belysning sikrer optimale forhold for de udstillede potteplanter.   "Home Garden" er baseret på princippet om "grønt design", som er meget populært p.t. inden for arkitektur og byplanplanlægning, og det er den ideelle løsning for dem, der elsker at pusle om planter, men ikke har adgang til de nødvendige udendørsfaciliteter. Det meget praktiske produkt kan placeres på overflader af enhver art eller på den specialkonstruerede piedestal, og man behøver hverken at bukke sig eller sætte sig på hug, når man skal have potteplanterne ud eller ind.

"Home Gardens" æstetiske kvaliteter modsvares af produktets innovative funktioner. Der er mulighed for manuel programmering af tre forskellige foruddefinerede programmer, så man kan vælge den indstilling, eller det mikroklima, der giver de aktuelt valgte potteplanter de bedst mulige vækstbetingelser: Indstillingen Tropical (tropisk) er ideel for orkidéer, grønne planter, bonsaitræer og stiklinger, Dry (tør) er ideel for sukkulenter, og Temperate (tempereret) er ideel for blomstrende grønne planter. Det eneste, man skal gøre for at vælge den ønskede klimaindstilling, er at trykke på en knap på fjernbetjeningen – så klarer produktet selv resten.  Det er også muligt at dyrke helt nye planter takket være en særlig funktion, som opvarmer den pottemuld, stiklingerne plantes i. 

"Home Garden" kan med andre ord betegnes som en slags minidrivhus, og det er den perfekte gave til enhver have- og planteentusiast, der sætter pris på smagfuldt og avanceret design.

"Home Garden" – SDP20

Ramme i rustfrit stål (18/10)
3 mm tykt, klart, hærdet glas
Fire hvide LED-pærer med høj lysstyrke
Forstøverrør i rustfrit stål (18/10)
Beholder med en kapacitet på en liter
Fire farvede urtepotter af plast
Funktionsvisning vha. baggrundsbelyste symboler
To baggrundsbelyste LED-displays til visning af temperatur, relativ luftfugtighed eller klokkeslæt
En luftfugtighedsføler
En temperaturføler
En lysføler
Energiforbrug: 60 W ved 24 V DC
Vægt: ca. 25 kg
Fjernbetjening med infrarød stråle og tastelås

"Home Gardens" mål (lukket)
Højde: 76,4 cm
Bredde: 73,6 cm
Dybde: 20 cm

"Home Gardens" mål (åben)
Højde: 90,9 cm
Bredde: 126 cm
Dybde: 20 cm

Urtepotternes mål
Højde: 8,6 cm
Bredde: 15,8 cm
Dybde: 15,8 cm

Ekstraudstyr
Piedestal i rustfrit stål (18/8) med seks vægtklodser i emaljeret støbejern med gennemsigtig belægning.
Piedestalens mål: 78 x 73,60 x 20 cm (h x l x b)
Vægt: ca. 45 kg