Logo Smeg

FAB10HR – HAPPY BAR

God gammeldags gæstfrihed – lige ved hånden


Hvorfor ikke overraske dine venner eller forretningsforbindelser med et både smart og smukt designerkøleskab, som giver garanti for en sofistikeret retrostemning ved din næste hyggeaften eller uformelle sammenkomst? Vores sidste nye model, FAB10HR, er indbegrebet af god gammeldags gæstfrihed i en elegant og meget iøjnefaldende indpakning.

Med "Happy Bar", som modellen også hedder, har vi ført det klassiske minibarkoncept et skridt videre, i og med at du ikke bare får et ideelt opbevaringssted til vinflasker, snacks og lignende, men samtidig en superflot indretningsgenstand med et innovativt design. Happy Bar er desuden mere rummelig end en almindelig minibar, og den er således den perfekte løsning, hvad enten du skal bruge den derhjemme, i firmaet eller andre steder, hvor der er behov for iskolde drinks og lækre snacks.

Modellen fås i farverne rød, cremefarvet og sort, men den har mange andre kvaliteter end de rent æstetiske. Happy Bar hører til i energiklasse A+, hvilket vil sige, at den har et meget lavt energiforbrug, og bruttorumindholdet er på hele 135 liter. Indbygget fleksibilitet i form af flaskeholdere (som gør det muligt at placere flasker enten lodret eller vandret), en flaskehylde i krom og specialhylder til dåser sikrer, at du altid kan få plads til drikkevarer af enhver slags.

Modellen er endvidere udstyret med justerbar termostat og automatisk afrimningsfunktion, og den er også særdeles støjsvag (støjniveauet er på blot 37 dB(A)).

Smeg Happy Bars smukke, bløde linjer vil appellere til alle, der elsker den klassiske halvtredserstil. Der er med andre ord tale om et rent ønskeprodukt for fans af højteknologisk retrodesign i absolut topkvalitet