Logo Smeg

Opvaskemaskiner

Smeg dishwashers: designed for high-performance washing.

Uanset om man vælger en indbygningsmodel eller en fritstående model, kan man være helt sikker på, at en opvaskemaskine fra Smeg vil give køkkenet et endnu mere stilfuldt præg. Vores effektive opvaskemaskiner er utroligt støjsvage, og der er masser af valgmuligheder med hensyn til montering, design og kapacitet.

Smeg kan tilbyde opvaskemaskiner for enhver smag, lige fra modeller på 45 cm (den perfekte løsning, hvis det kniber med pladsen) til modeller med plads til 14 kuverter, der som en nyhed er udstyret med en ekstra øverste kurv udelukkende til bestik og en mellemste kurv, der kan indstilles i tre forskellige niveauer. Takket være mange års erfaring inden for området har vi været i stand til at udvikle særlige spulesystemer af hhv. orbital- og "shuttle"-typen, som sikrer en optimal fordeling af vandmængden. Alle Smegs opvaskemaskiner er desuden udstyret med såkaldt Aquastop-teknologi, som er et system, der øjeblikkeligt afbryder vandtilførslen, hvis der registreres et hul i slangen, så man undgår risikoen for vandskade.

Ud over de klassisk designede modeller har Smeg udviklet opvaskemaskiner, der er ideelle til køkkener med en anden indretning end den traditionelle. Vores vandrette modeller er det oplagte valg til køkkener med hængeskabe og lignende, vores maximodeller er velegnede til montering under køkkenborde med en højere profil end normalt, vores modeller med automatisk åbning er det perfekte supplement til andre typer automatisk køkkenudstyr, vores pladsbesparende modeller er designet til dem, der ikke har behov for den helt store kapacitet, og vores lakerede modeller i retrostil har et smart og meget stilfuldt look. 

 • LVFABBL2nyheder

  60 CM FRITSTÅENDE OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE: D

  Produktblad
 • LVFABCR2nyheder

  60 CM FRITSTÅENDE OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE: D

  Produktblad
 • ST2FABBL2nyheder

  60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT, MÆRKE: D

  Produktblad
 • ST2FABWH2nyheder

  60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, HVID, MÆRKE: D

  Produktblad
 • ST2FABRD2nyheder

  60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, Rød, MÆRKE: D

  Produktblad
 • ST2FABCR2nyheder

  60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: D

  Produktblad
 • STX13OL1nyheder

  60 CM OPVASKEMASKINE MED DØR I RUSTFRIT STÅL OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: D

  Produktblad
 • STX3CL1nyheder

  60 CM OPVASKEMASKINE MED DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: D

  Produktblad
 • STL42324DEnyheder

  60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE, FLEXIFIT

  Produktblad
Reset filtri