Logo Smeg

Pasta dishes

  • Cappelletti  | Smeg DK

    CAPPELLETTI

    Tilberedning (fyld): Steg det finthakkede løg i smørret, og tilsæt derefter røget skinke og kyllingebryst (i små stykker), hakket oksekød og de to pølser (smuldret i små stykker). Rør rundt i blandingen, og steg den, til ingredienserne er godt brunede. Tilsæt derefter hvidløg, kanel, salt og Mere...

    Detaljer >
  • Farfalle with radicchio | Smeg DK

    FARFALLE MED RADICCHIO

    Steg løget i 3 spsk. olie. Tilsæt radicchio, når løgstykkerne er bløde, og smag til med salt og peber. Lad blandingen brune i et par minutter. Lad eventuel væske dampe af, tilsæt ost og mælk, og rør godt rundt.  Kog samtidig pastaen i kogende vand tilsat salt, indtil den er "al dente". Hæld Mere...

    Detaljer >
  • white lasagne | Smeg DK

    HVID LASAGNE

    Hak løget, bladselleristilken og guleroden, og brun derefter smørret i en gryde. Tilsæt kød, opblødte svampe, salt, peber og muskatnød.  Steg blandingen ved svag varme i 30 minutter. Tilsæt derefter flåede tomater og mælk, og lad retten koge i yderligere en time (tilsæt om nødvendigt lidt vand). Mere...

    Detaljer >