Logo Smeg

Potato and herbs baked omelette

Tilberedningstid: 80 minutter

Land: Italy

Opskrift på: 8 Æggeruller

Kompleks:

Forret

Smeg opskrifter

Hovedingredienserne : potatoes , parmigiano reggiano

Ingredienser

8 æg • 300g kartofler • 100 g skinke eller en skive stegt Coppa skinke • 80g revet parmesan ost • 8 skiver røget scamorza ost • 2 spiseskefulde blandede krydderurter (timian, persille, basilikum og purløg) • Salt og peber • Ekstra jomfruolivenolie • Brødkrummer

Metode

Skræl kartoflerne og skær dem i stykker, damp dem. Hak skinken i tern.

Svits kartoflerne i lidt olivenolie og krydres med salt og peber og en lille knivspids af de hakkede urter.

I en skål, blandes æg, parmesan og ost, smag til med salt og peber, piskes nok til at æggen bliver nedbrydt, dertil tilsættes kartoflerne, skinke og resten af de hakkede urter til omrøring.

Smør/fedt lægges i en bageform med rasp og fyldes med ægge dejen og bages ved 180 ° i ca 20/25 minutter.

Når det er klart, tages den ud af ovnen, afkøles lidt og derefter dækkes til med stykker af scamorza ost. Lav evt. osten klar til gratineret under grill funktionen i ovnen for blot et par minutter.