Logo Smeg

Forret

  • Parmigiano Reggiano cheese muffins | Smeg DK

    MUFFINS MED PARMIGIANO REGGIANO-OST

    Pisk smør og æg sammen i en skål, krydr med et drys salt og friskkværnet peber, tilsæt osten, og rør rundt, samtidigt med at lidt af mælken hældes i.  Bland bagepulveret med melet, og hæld det gradvist over i skålen sammen med resten af mælken under omrøring for at få en våd blanding. Hæld Mere...

    Detaljer >
  • pecorino cheese flan with crunchy bacon | Smeg DK

    PECORINO CHEESE FLAN WITH CRUNCHY BACON

    Melt the butter in a casserole dish, add in the flour and let it toast for about one minute and then add the milk.  Heat it together with the pecorino cheese until it has completely melted.  Add salt as required. Warm a little and then add the eggs. Grease and coat with the flan tins breadcrumbs and fill Mere...

    Detaljer >
  • Potato and herbs baked omelette | Smeg DK

    KARTOFFEL OG URTE OMELETTE

    Skræl kartoflerne og skær dem i stykker, damp dem. Hak skinken i tern. Svits kartoflerne i lidt olivenolie og krydres med salt og peber og en lille knivspids af de hakkede urter. I en skål, blandes æg, parmesan og ost, smag til med salt og peber, piskes nok til at æggen bliver nedbrydt, dertil Mere...

    Detaljer >