Logo Smeg

Smegs kulinariske fristelser

Smegs opskrifter: en fryd for feinschmeckere

Der er nogle egne, som altid vil være uløseligt forbundet med bestemte dufte, smagsoplevelser og lignende. For Smegs vedkommende gør dette sig gældende for området mellem Emilia og provinsen Mantua i Norditalien, hvor passionen for kogekunst altid har spillet en meget vigtig rolle for befolkningen. Faktisk er det denne passion for og viden om kogekunst, der er udgangspunktet for alle Smegs produkter, hvis egenskaber og funktioner kan give enhver dygtig kok et stort smil på læben.

At lave mad er som at være i et sanselaboratorium, hvor man kan eksperimentere med smags- og sanseoplevelser, bryde med gamle vaner og tilberede retter, der er manifestationer af de varme følelser, vi har for vores nærmeste. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at give kreativiteten frit spil under madlavningen, og effektive kvalitetsprodukter er en forudsætning for at kunne sætte sit personlige præg på såvel traditionelle retter som mere avancerede og innovative retter.

Hos Smeg har vi igennem mange år kunnet konstatere, hvor værdsat den italienske madkultur er rundt om i verden, og vi har derfor samlet et lille udvalg af italienske opskrifter, der med garanti vil kunne glæde selv de største feinschmeckere.