Logo Smeg

NY STAVBLENDER FRA SMEG

16/10/2017

Smagfuld suppe af jordskokker, sprødstegt fisk med cremet kartoffelpuré eller hjemmelavet bærcoulis til vaniljeisen. Overrask dine gæster med et fantastisk måltid tilberedt på nul komma fem.

Smegs alsidige og brugervenlige HBF02-stavblender i 50’er stil giver dig mulighed for at tilberede lækre retter, efter forskellige opskrifter med både kreativitet og stil - noget som udmærker Smegs produkter.

HBF02-stavblenderen er designet til at leve op til kravene holdbarhed, funktionalitet og brugervenlighed med sit ergonomisk designede håndtag, der giver sikker og nem håndtering. Det er et uundværligt husholdningsapparat til hurtig og smart madlavning. Den praktiske hastighedsjustering, øverst på grebet gør den nem at håndtere, mens turbofunktionen kommer til sin ret takket være 700 W motoren.

Det nye medlem af Smegs produktfamilie kan bruges til at mikse og hakke selv de hårdeste frugter og grøntsager, og giver altid det bedste resultat i form af en skøn, blød og cremet konsistens. Den rustfri stålstav og knivene, kombineret med det innovative FLOWBLEND™-system, giver optimale skæreresultater og nem tilberedning.

Smegs teknologi kombineret med det unikke retro design fra 50’s Style-kollektionen gør, at det lille apparat kan stå fremme som et dekorativt element. Det er en brugsgenstand med en stærk personlighed, der skaber en legende og kreativ atmosfære i køkkenet, med sine fire karakteristiske farver: rød, creme, pastellblå og sort. Fra nu af bliver madlavningen, om det kun er til dig selv, din familie eller dine venner, en god og sjov oplevelse.

Den nye stavblender kommer med en komplet tilbehørspakke, som giver mange flere anvendelsesmuligheder. 1,4 liters Tritan™ beholder i slagfast materiale uden BPA, komplet med et praktisk låg til opbevaring. Hakkeren med S-formet knivblad af rustfrit stål, kan indstilles til forskellige højder,hvilket sikrer de bedste hakkeresultater i Tritan™ beholderen, og sørger for at, at hovedet ikke suger sig fast i bunden. Kartoffelmoseren har aftageligt skaft og blad i plast til at mose kartofler og andre kogte grøntsager, og piskeriset i rustfrit stål er ideelt til at piske æggehvider og flødeskum. Tilbehøret er utrolig praktisk, for ikke at tale om hvor nemt det er tage af og på.

I kraft af HBF02-stavblenderens stilfulde og elegante design kastes glans over ethvert køkken takket være den perfekte kombination af teknologi og æstetisk design, hvilket danner grundlag for Smegs filosofi;at udvikle produkter, som udspringer af det bedste inden for italiensk design samt teknologi med fokus på at øge den gode globale brugeroplevelse.

Tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på www.smegshop.dk.