Logo Smeg

SMEG INTRODUCERER ET SORT OG ET HVIDT 4 DØRES KØLESKAB

21/11/2014

I løbet af det sidste år er FQ60XPE køle/fryseskab blevet en kæmpe succes og er blevet et stående medlem i Smegs køleskabsserie. Med sine franske døre og det rustfrie ydre er den ideelt til dem som leder efter noget lidt mere moderne end retro serien, uden at give afkald på teknologien og kvaliteten, som er blevet synonymt med Smeg. I denne anledning er Smeg glade for at meddele at FQ60-skabene nu findes tilgængelige i to nye spændende farver.De nye modeller i sort og hvid passer perfekt det det nye moderne køkken. Det kræver bare et kig på billeder for at se hvorfor.

FQ60NPE (sort) og FQ60BPE (hvid) har begge samme kapacitet og det moderne udseende som FQ60XPE og har samme LCD display som viser status på ”hurtig indfrysning” og ”hurtig kølning” såvel som Multizone og børnelås.

Smeg’s FQ60 køleskabsserie er perfekt til den designinteresserede, som samtidig kræver stor kapacitet. Køleskabet har et ekstra bredt opbevaringsrum (indre bredde på 80 cm), to ”Life Plus” skuffer, indre LED-lys og automatisk afrimning. Udover dette findes der manuel ismaskine i fryseren og No frost-funktion. Alt dette sammen med en optøningstid på 15 timer ved strømafbrud, resulterer i et kraftfuld højtfungerende køleskab som tilbyder mange valgmuligheder.Med en kapacitet på 640 liter, inkluderer køle/fryseskab yderligere et 78 liters MultiZone rum som kan anvendes til køl eller frys, afhængigt af behov. Denne fleksibilitet gør at man kan maksimere opbevaringsrummet og udnytte det tilgængelige rum maksimalt. Sidst men ikke mindst er køleskabet eco-venligt og en energiklasse A+, med et lydniveau på 46 dB(A.