Logo Smeg

SMEG & GUIDO CANALI

14/05/2012


Smeg har et omfattende kendskab en dyb passion for, arkitektur og kunst.Smeg forstår, at når de to kombinereres sensitivt - bliver smukke og tidløse objekter skabt.

En konsekvens af denne viden og lidenskab, er de tætte arbejdsrelationer i selskabet har udmøntet sig, i sammenarbejde med nogle af verdens mest berømte og eftertragtede arkitekter. Arkitekter som Renzo Piano, Mario Bellini og Guido Canali, og senest den australsk-fødte designer Marc Newson .Alle af dem, har udviklet apparat for Smeg og derved udbygget Smeg sortimentet. Hver af disse eksperter har bidraget til Smeg tankegangen - Teknologi med stil - at skabe husholdningsapparater, der udtrykker unikke stilarter gennem perfekt at kombinere design, ydeevne og opmærksomhed på detaljer.

Guido Canali er skaberen af den tidløse  ”Classic” design, hvor et af Smegs kendetegn, Canali betjeningsknappen blandt andet er at finde. Det er anerkendt som værende elegant og tidsløst og er indvarslet som værende repræsentativ for moderne klassisk design.Gennem mange år har Guido Canali arbejdet med restaurering af nogle ekstraordinære historiske strukturer, herunder National Gallery i Parma, Santa Maria della Scala i Siena og Museum of the Duomo i det centrale torv i Milano. Med hensyn til genbrug projekter, har han ført omdannelsen af den tidligere tobaksfabrik distrikt i Milano, til et kulturel kompleks med boliger og erhvervsbygninger.

Lige så væsentlig i forhold til fortolkningen af leve-og arbejdsvilkårene rummer de talrige boligkomplekser et "Padana" tema (det geografiske område i det nordlige Italien) og kontorer såsom Smeg hovedkontor og Prada hovedkontoret . Fra 29 august til 25 november 2012 vil Smeg hovedkontor blive præsenteret på den 13. International Architecture Exhibition of Venice Biennalen, en af de mest prestigefyldte kulturinstitutioner i verden. Bygningen er et vigtigt eksempel på "Made in Italy" arkitektur - en struktur, der fyldt ud med dydige forhold, der kan eksistere mellem økonomi og kultur.

Smeg interviewede for nyligt Guido Canali på hovedkontoret i den smukke Emilia Romagna-regionen i det nordlige Italien, Se klippet for at opdage og se, hvad Arkitekt Canali har at sige om arkitekturen, og få et indblik i de produkter, han skabte med Smeg og hans mangeårige samarbejde med virksomheden.