Logo Smeg

PORTOFINO - NYT DESIGN SERIE!

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Portofino er en ny serie af 90 cm brede komfurer inspireret af farverne som definerer den italienske by med samme navn.

21/11/2016

Portofino er en ny serie af 90 cm brede komfurer inspireret af farverne som definerer den italienske by med samme navn. Komfurerne havde premiere visning på Eurocucina 2016 i Milano, og takket være det brede farvespektrum skaber den en personlighed til køkkenet. Designet matcher indholdet som påminder om produkter som man finder i professionelle miljøer. Alt dette skaber et stilfuldt produkt som samtidigt er funktionelt.

Portofino komfurerne er udrustet med en 126 liters stort ovnrum med en af de bedste energiklasser (A+) af 90’er komfurerne på markedet. Det digitale LCD display giver forbrugeren fuld kontrol på funktioner såvel som temperatur og samtidig mulighed for 20 forudindstillede programmer.

Portofino er et højkvalitativt produkt er formet med hensyn til kreativitet, design og funktionalitet, hvilket er gennemgående for Smeg’s filosofi ”Technology with style”.

Vis alle produkter med den æstetiske linje Portofino >