Logo Smeg

iF DESIGN AWARD 2017

WE ARE WINNERS IN THE iF DESIGN AWARD 2017

14/03/2017

I over 60 år har iF Design Award været kendt som et mærke for fremragende design. Logoet iF er et international etableret symbol der identificerer enestående præstationer indenfor design. Vi er glade og stolte over at meddele at vores komfur Portofino og vores 45cm Dolce Stil Novo vinkøleskab er blevet tildelt en iF DESIGN AWARD 2017 og vi er blandt vinderne af det berømte iF mærke.

Antallet af konkurrenter var enorm: den international højt profilerede jury vurderede at næsten 5,500 bidrag fra 59 lande for at kunne afgøre hvem der skulle modtage denne eftertragtede pris.

Smeg Portofino komfur og 45cm Dolce Stil Novo vinkøleskabe kommer I tide til prisoverrækkelsen på BMW World i München i marts 2017 at være tilgængelig via iF design app, en kilde til inspiration, et arkiv, en guide og spejling af moderne design. Vores prisbelønnede brødristere og køkkenmaskiner vil desuden blive vist ved en af de tre af iF’s specialudstillinger i Hamburg.

iF’s designudstilling i Hamburg, er en permanent udstilling, beliggende i centrum af Hamburg’s HafenCity, et ”must” at besøge for dem med speciel interesse i design og arkitektur.

Adressen er: Hongkongtrasse 6, 20457 Hamburg, Tyskland.

02/02/2017