Logo Smeg

FAB10: ET RIGTIGT KUNSTNERISK KØLESKAB

Hvad får du hvis du kombinerer Grolsch øl, Smegs FAB10 køleskab og 13 Sydafrikanske kunstnere?

16/06/2015
For næsten et år siden fortalte vi om Smegs showroom i Kapstaden, som tidligere blev kaldt Verdens Designer hovedstad år 2014. Nu er vi tilbage i Sydafrika og denne gang i Johannesburg for at fortælle om en kunst og designevent som involverer en af Smegs mest ikoniske produkter.
Hvad får du hvis du kombinerer Grolsch øl, Smegs FAB10 køleskab og 13 Sydafrikanske kunstnere? Måske uventet, men denne trio, har lavet nogle unikke kunstværker som repræsenterer den enormt kunstneriske og kulturelle mangfoldighed i Sydafrika idag på en perfekt mådeProjektet er enkelt: Med Smegs støtte gav Grolsch et Sydafrikanskt kollektiv æren og muligheden for at anvende FAB10 køleskab som udgangspunkt og inspiration for at skabe kunst som kombinerer form og funktion.

Gruppen som inkluderer en eklektisk blanding af visuelle designere, fotografer, graffitti kunstnere, øvrige kunstnere og illustratorer, forvandler køleskabene efter sin personlige smag ved at bruge de mest variende teknikker og objekter du kan forestille dig