Logo Smeg

NYE INNOVATIVE INDUKTIONSKOGEPLADER

Læs mere om disse spændende nye kogeplader og emhætter som fungere sammen!

20/07/2018Induktionskogeplader er et populært valg af mange grunde; deres moderne stil integreres perfekt i alle køkkener, de er hurtigere end gas (det tager ca. 1 minut tage varme en kasserolle med vand), og de er meget energibesparende. Dette er bare nogle eksempler. Nogle nye tiltag tillægges det voksende induktionsområde; 60cm Multizone SI27643B, 90cm Flexi4zone SI1F7955B og SI2M7953D med Multizone, alle med en ny æstetik og nye spændende funktioner.

Hver af disse kogeplader har fået den nye intuitive slide-controller som er elegant, enkelt at betjene og som reagere hurtigt. Hele 14 niveauer at vælge imellem som giver højere præcision og korrekt temperaturkontrol. En ny elegant æstetik med facetslebet kant, giver en perfekt overgang fra bordpladen.En ny spændende funktion som kaldes Auto Vent kan anvendes, hvilket er et smart infrarødt system som lader dig styre emhætten automatisk via induktionen. De to produkter ”snakker” med hinanden!

Når effekten og temperaturen på kogepladen er indstillet, tændes emhætten og justeres effekten automatisk, uden at man behøver at gøre det manuelt.

Fire nye emhætter som specifikt er designet til at arbejde sammen med disse kogeplader, kommer til at have Auto Vent funktionen; 60cm Integreret KICGR52X, 90cm skråemhætte KICV90BL, T-formet KICT90BL og frithængende KICTIS90BL (forventet i august/september 2018).

Smeg er altid velvidende om miljøet og energiklassen og har derfor ECO-varmefunktion, som lader dig vælge en af de tre varmefunktioner for at fortsætte at lave mad eller holde den varm. Den advarer også når zonen stadig er varm efter at den er slukket, hvilket garantere tryghed og sikkerhed. Der findes også en ECO-off funktion som slukker zonen inden den indstillede tid udløber. Dette gøres ved hjælp af restvarmen til fortsat madlavning uden at spilde den nødvendige energi.

SI1F7955B har en Flexi4zone til venstre som er delt op i 4 sektioner og kan justeres efter dit madlavningsbehov. Tre layouter kan opnås; to dobbelte, en trippelzone og en singel da fire zoner kan kombineres for at skabe en stor zone. Du kan samtidig også anvende flere pander af forskellige størrelser, hvilket giver større fleksibilitet. Flezi4zone giver endda mulighed for at anvende Flexi-varmefunktionen hvilket opdeler zonen i tre fabriksindstillet temperaturområde. Placere panden på frontzonen for høj varme og lad den glide tilbage mod midterzonen for en kontinuerlig mediumvarme og til sidst mod den bagerste zone for lav varme, perfekt til at holde maden varm.Disse smarte funktioner gøre det muligt for dig at opnå resultat i en klasse med en professionel kok i dit eget køkken. Kogepladerne giver dig en mere moderne og lettere måde at lave mad på og du vil spekulere på hvad du nogensinde ville gøre uden dem.