Logo Smeg

EUROCUCINA 2018: SMEG FREMVISER NYT DESIGN OG INNOVATION

Igen i år var Smeg en af de mest fremtrædende aktører på Eurocucina 2018, stedet for førende internationale brands fra køkkenindustrien

23/04/2018

Igen i år var Smeg en af de mest fremtrædende aktører på Eurocucina 2018, stedet for førende internationale brands fra køkkenindustrien. Messen fandt sted på Fiera Milano konferencecenter den 17.-22. April, som er en del af Salone Internazionale del Mobile Design messe.

Besøgende kunne beundre Smegs nyheder og nyskabelser, vist i en storslået stand på over 800 kvadratmeter. En række indbygnings produkter blev vist, et eksempel på den perfekte kombination af æstetik og teknologi, som Smeg tilbyder. Selv det ultimative udtryk for moderne: Made in Italy blev fremvist: en bred vifte af ovne, kompaktovne, vinkøler, kogeplader, blastchillers og opvaskemaskiner.

landt nyhederne på messen var den nye Linea kollektion, en af virksomhedens førende æstetiske linjer, som nu har fået et nyt udseende, hvilket gør serien endnu mere elegant og funktionel. Serien består af ovne, kompakte kombinations ovne og mikroovne, kogeplader og kaffemaskiner, og hvert produkt ier designet til at give en luksuriøs stemning hjemme med stor opmærksomhed på detaljer, fra ergonomi til æstetik.

Portofino komfurerne var også at finde på standen, hvor der var nye modeller med dobbelte ovne. Designserien er inspireret af de smukke farver i de berømte liguriske havne.

Smeg unikke stil og teknologi vil også komme til live i en række andre nyskabelser, der spænder fra blastchillers og vakuum bokse til den perfekte behandling og konservering af fødevarer, til den nyeste generation af produkter, der kan programmeres via den nye SmegConnect APP. SmegConnect tillader brugeren at styre det pågældende produkt gennem en app, hvor som helst, når som helst. De nye displays på ovne og kaffemaskiner kunne også opdages på udstillingen sammen med den innovative SmartSteam-madlavning program i ovnene. Smeg Steam-assisteret ovn, som også er tilgængelig i 90 cm, giver dig mulighed for at lave mad som en rigtig kok, takket være tilføjelsen af ​​damp, hvilket sikrer maksimal bekvæmelighed og energieffektivitet.

Design, teknologi og stil præsenteret i sin endelige form af den nye Sicily is my Love kollektion. Et showcase partnerskab med Smegs erfaring og den kreative ånd fra Dolce & Gabbana. Dette ikoniske sortiment fejrer italiensk stil og forvandler hvert produkt til kunst. Det nye design projekt Divina Cucina omfatter et fritstående komfur med en emhætte og det elegante matchende FAB28 køleskab.

I næsten 70 år har Smeg været et førende brand for alle, der ønsker at give deres hjem stil og funktionalitet.