Logo Smeg

DIVINA CUCINA

Smeg og Dolce & Gabbana lancerer nyt samarbejde: Divina Cucina

27/04/2018

divinacucina

Dolce & Gabbana og Smeg fortsætter rejsen, der forener den kunstneriske side fra begge selskaber, for at opdage farverne og skønheden i Sicilien og for at fejre det autentiske: Made in Italy-projekt, der omfatter den fælles høje standard for kreativitet, kunst og design. Dette revolutionerende samarbejde har skabt en ny opfattelse af køkkenprodukter: de er ikke kun produkter, men også ægte kunstværker.

Varemærkernes fælles hyldest til Italiens rødder og traditioner har resulteret i det seneste samarbejde Divina Cucina: et frittstående komfur, emhætte og et matchende FAB28 køleskab, der er unikt lavet i stærke farver og med fortællingsintensitet.

divinacucina

Kollektionen er præsenteret i to varianter. Den første, med toner af rødlig og orange. Udsmykket med forestillinger inspireret fra det sicilianske dukketeater og den traditionelle håndmalede vogn. Den anden samling, i et majolica print og nuancer af blå og hvid, billeder af Mount Etna og ruinerne fra det græske tempel Castor og Pollux. Historien, kulturen og skønheden fra det sicilianske landskab er fanget i disse dyrebare genstande, på en autentisk og uforglemmelig måde. Den italienske karakter er blevet fanget og fået liv i tidløse former. Smegs oplevelse af design og kvalitet i kombination med Dolce & Gabans kreative sjæl har gjort dette muligt.

Nye tilføjelser til Sicily is my Love kollektionen, der blev vist på designmessen: en kaffemaskine, en stavblænder og en kvadratisk toaster til fire skiver. Disse nye produkter udvider det eksisterende sortiment bestående af en citruspress, en el-kedel og en brødrister til to skiver. Flere produkter kommer snart: en blender, espressomaskine, køkkenmaskine og en slow juicer.

divinacucina

Reaktionen kom hurtig - Verdensomspændende godkendelse i stor skala! De nye produkter forventes lanceret i Norden i 2019, og prissætningen er endnu ikke frigivet. Klik her for at læse om Smegs og Dolce & Gabba's første samarbejde sammen med de håndmalede unikke FAB-køleskabe. Her kan du læse mere om Sicily is my Love samlingen.