Logo Smeg

Komfurer

Smeg-komfurer: design i topklasse

Alle, der elsker at lave mad, fortjener optimale betingelser i form af et fremragende komfur, som byder på en harmonisk kombination af funktionalitet og stilfuldt design. Vi har fundet inspiration i de komfurer, som verdens dygtigste kokkesværger til, og det har udmøntet sig i et sortiment af vaskeægte designikoner, hvor stil og elegance går hånd i hånd med effektivitet, brugervenlighed og minimalt forbrug.

Smeg’s udvalg af komfurer spænder lige fra modeller på 60 cm (til køkkener med begrænset plads) til modeller på 150 cm med dobbeltovn, så der er masser af muligheder for at finde en model, der passer til ens konkrete behov. Man kan vælge mellem udgaver med rustfrist stål kombineret med glas og lakerede udgaver, enten med farve eller hvidlakerede til dem, der foretrækker det klassiske look, og komfurerne varierer også med hensyn til ovn- og kogepladetype. Smeg’s el- og gasovne er udstyret med design- og konstruktionsmæssige nyskabelser, der øger funktionaliteten og effektiviteten, eksempelvis teleskopudtræk, så man kan stille retter i ovnen og tage dem ud igen uden at skulle have hænderne ind i selve ovnrummet, og den såkaldte "Ever Clean"-emalje, som er en særlig syreneutraliserende pyrolysebelægning, der gør det nemt at fjerne snavs og fedtrester i ovnrummet.

Kogepladerne i denne produktserie er rationelt udformede med forskellige blus, der sikrer maksimal effektivitet med et minimalt energiforbrug. Lynblussetpå 4 kW er et glimrende eksempel.

 • TR62IPnyheder

  60 CM INDUKTIONSKOMFUR MED 2 OVNE CREME

  Produktblad
 • TR62Pnyheder

  60 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE CREME

  Produktblad
 • TR62IBLnyheder

  60 CM INDUKTIONSKOMFUR MED 2 OVNE SORT

  Produktblad
 • TR62BLnyheder

  60 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE SORT

  Produktblad
 • TR93IBLnyheder

  Victoria 90cm med 3 ovner sort

  Produktblad
 • TR93IXnyheder

  Victoria 90cm med 3 ovner rustfrit stål

  Produktblad
 • TR93IPnyheder

  Victoria 90cm med 3 ovner creme

  Produktblad
 • A2-8

  100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: B

  Produktblad
 • A2BL-8

  100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), HØJBLANK SORT ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: B

  Produktblad
Reset filtri