Logo Smeg

Priser

Smeg har i årenes løb modtaget en række betydningsfulde priser fra førende institutioner og internationale tidsskrifter som følge af koncernens udprægede fokus på produktkvalitet og -æstetik.

  1. Modena Domotics Prisen: I 2007 vandt Smeg konkurrencen Modena Domotics Competition på grund af koncernens hovedkvarter, der er blevet betegnet som et af Italiens mest innovative anlæg takket være intelligent forbrugsstyring og indførelsen af politikker med bæredygtig udvikling for øje.
  2. Premio Internazionale Dedalo Minosse: I 2008 blev Smeg kåret til vinder af denne konkurrence, som afholdes af en italiensk sammenslutning af professionelle arkitekter, hALA-Assoarchitetti, på grund af koncernens hovedkvarters arkitektoniske design.
  3. Tidsskriftet Wallpapers designpris: I 2009 blev Newson-serien af ovne og kogeplader belønnet med prisen for "bedste husholdningsprodukt" fra dette flotte internationale magasin.
  4. "Good Design"-prisen: I 2010 blev Smegs Newson-serie af ovne og kogeplader hædret med en designpris fra Chicago Athenaeum Museum (et museum for arkitektur og design) og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.
  5. Good Design Award: I 2012 fik PVB750-2E gasdropinetten endnu en anden vigtig "Good Design" pris  af Chicago Athenaeum Museum (museum for arkitektur og design) og Det Europæiske Center for Arkitektur Kunst Design og Urban Studies.