Logo Smeg

Italiensk stil

Italiensk design i topklasse og en passion for indretningsstil

Knowhow, kreativitet og stil. Det er de kvaliteter, der udspringer af Smegs italienske identitet og vidner om koncernens bestræbelser på at skabe unikke brugsgenstande.

Hvis vi ser bort fra det rent æstetiske, udspringer koncernens identitet naturligvis af dens italienske rødder og det faktum, at vi er passionerede med hensyn til alt, hvad vi beskæftiger os med. Hos Smeg har vi en målsætning om at afspejle de dyder, der kendetegner italiensk design, eksempelvis elegance, originalitet og produktkvalitet.

Smegs produkter, lige fra retrokøleskabe i halvtredserstil til kogeplader i rent stål, kan således betegnes som inkarnationen af italiensk stil. De er trendsættende og smagsdannende, og som slutbruger er man sikret et produkt med kvaliteter langt ud over det rent praktiske og funktionelle plan. Med denne filosofi som udgangspunkt har vi iværksat projekter i samarbejde med førende designere og arkitekter samt interne udviklingsprojekter med det formål at analysere aktuelle smagspræferencer og markedstendenser.