Logo Smeg
Dolce stil novo | Smeg DK

Dolce Stil Novo

Dolce Stil Novo er indtil videre Smeg’s mest avancerede indbygningsserie.Inspireret af skønhed og natur, Dolce Stil Novo-serien kendetegner Italiens 13. århundrede litterære bevægelse. Denne innovative designerserie er noget helt nyt fra Smeg.  

Den omfattende samling tilbyder en smuk og virkelig unik æstetik. Sammen med ledende teknologi og overlegen kvalitet, er produkterne et must for det moderne og nutidige hjem. Den komplette serie består af 60 cm og 45 cm ovne, multifunktionelle varmeskuffer, gas- og induktionskogeplader, emhætter, vinkøleskabe og kaffemaskiner, som alle passer perfekt ved siden af hinanden, men som også giver et fantastisk udtryk som fritstående.

Dolce Stil Novo produkterne identificeres først og fremmest gennem sine materialer, som er af højeste kvalitet. Selv de mindste detaljer er blevet forfinet til perfektion. Detaljerne i kobber eller rustfrit stål, forhøjer de rene og moderne linjer, og det sorte glas reflekterer lyset på en perfekt måde.

I denne nye spændende serie, kombineres den italienske passion for design, med avanceret teknologi, hvilket resulterer i enkle, men elegante produkter, som kompletterer omgivelsen i stedet for at konkurrere med den og som giver elegance til det moderne hjem.

 

Visa alla produkterna i Dolce Stil Novo serien >