Logo Smeg

EROBRER EUROPA MED HOMETTA

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

19/08/2014Det er et par måneder siden, vi fortalte dig om Hometta's, mobile home fra design on board + kollektiv, der var ved at forberede et seks måneders eventyr i hele Europa, dedikeret til kunst, design og MADE IN ITALY erfaringer.

De seneste nyheder er, at Hometta's rejse endelig er begyndt, og som lovet, følger vi den nøje!

Så vi har forladt Italien, mere præcist Punta dell'Est strand på Milano Idroscalo Sø, hvor Hometta Festen blev holdt den 22. juni: en farvel fest mellem natur og sol, hvor gæsterne var i stand til at klatre om bord Hometta's og værdsætte det rene og funktionelle design på første hånd, perfekt sammensat af FAB10 som er vist smukt i opholdsrummet.Efter denne held og lykke fest, tog Hometta afsted mod grænsen, i retning af det første stop, München. Efter at have nået et utroligt regnfuldt Tyskland den 30. juni tilbragte Hometta beboerne deres uge i München fordybet i urbanisme og design, mødte arkitekter, kunstnere og designere og oplever en entusiastisk blanding af forskellige stilarter, kulturer og madlavning ... uden dog at give afkald på de typisk lokale tilpassede coffee shops:Med opholdet i München gennemført med succes, blev Hometta's hjul sat i bevægelse igen, denne gang mod den tyske hovedstad, hvor den ankom 5 juli. Rejsen er lang, og destinationerne er mange: vender tilbage om en måned til den næste del!

Photo credits: design on board+
Instagram and Twitter