Logo Smeg

DEN NYE KØLER: SMEG KØLESKAB, ALLIERER SIG MED VELVÆRE

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

23/08/2014

Det primære mål: ingen madspild, som oftest er pga. dårlig opbevaring. At forlænge holdbarheden på maden, gennem bevaring af alt næring og organiske kvaliteter, er nu blevet det mest nødvendige i et køleskab, eftersom korrekt opbevaring også fører til sundhed og fysisk velvære. Der findes virkelig en øget forkærlighed for økologiske og lokalproducerede produkter, hentet fra gårdbutikker . Men da de ikke er kemisk behandlede har de også den ulempe at rådne hurtigere. Teknikken for konservering gør dog en forskel og hvilken forskel da!
Køleskabet ses ikke længere bare som et “køleskab”, men som en afgørende faktor for sundt og smagfuldt mad og også et redskab for at undgå eller i det mindste at mindske mængden af madaffald.Energiforbruget er ikke længere afgørende når man vælger sit køleskab. Andre teknologiske innovationer med henblik at holde maden længere holdbar, både fra organisk synsvinkel (farve, lugt, konsistens og smag) og ernæringsmæssigt perspektiv er lige vigtige. Tilsammen med No Frost teknologien, der har udemærket sig historisk når det gælder om at vælge køleskab til køkkenet, har Smeg lagt fokus på at bevare maden fra udtørring og også undgå isdannelse. Af denne grund findes et Multiflow ventilationssystem, som holder en konstant luftcirkulation for at bibeholde en jævn temperatur og luftfugtighed i skabet. Udover dette garanterer den specielle anti-bakterielle belægning en bedre hygiejne og forhindrer at skimmel og bakterier dannes.

Men det er ikke alt. De bedste modeller, inklusiv FAB50 eller FA390X4, har en lavtemperaturzone, på omkring 0ºC, ideel for lidt følsomme fødevarer såsom fisk, kød og ost. Et andet trick er relateret til inderbelysningen. Gennem Active Fresh Blue Light system, som findes i 4-dørs køleskabet, i ex. FQ60XPE,  anvender man lys som en form for konservering . Dette lys øger opbevaringstiden i frugt- og grøntsagsskufferne og bibeholder næringsstofferne længere. LED lamper, som findes i mange Smegkøleskabe, t.ex. FAB30 og FAB32, ændrer ikke temperaturen  i køleskabet eftersom de er kolde lamper. De kan gøre det muligt at spare energi, samt give optimal synlighed af opbevarede fødevarer, og dermed give et større overblik.