Logo Smeg

Komfurer

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Smeg-komfurer: design i topklasse

Alle, der elsker at lave mad, fortjener optimale betingelser i form af et fremragende komfur, som byder på en harmonisk kombination af funktionalitet og stilfuldt design. Vi har fundet inspiration i de komfurer, som verdens dygtigste kokkesværger til, og det har udmøntet sig i et sortiment af vaskeægte designikoner, hvor stil og elegance går hånd i hånd med effektivitet, brugervenlighed og minimalt forbrug.

Smeg’s udvalg af komfurer spænder lige fra modeller på 60 cm (til køkkener med begrænset plads) til modeller på 150 cm med dobbeltovn, så der er masser af muligheder for at finde en model, der passer til ens konkrete behov. Man kan vælge mellem udgaver med rustfrist stål kombineret med glas og lakerede udgaver, enten med farve eller hvidlakerede til dem, der foretrækker det klassiske look, og komfurerne varierer også med hensyn til ovn- og kogepladetype. Smeg’s el- og gasovne er udstyret med design- og konstruktionsmæssige nyskabelser, der øger funktionaliteten og effektiviteten, eksempelvis teleskopudtræk, så man kan stille retter i ovnen og tage dem ud igen uden at skulle have hænderne ind i selve ovnrummet, og den såkaldte "Ever Clean"-emalje, som er en særlig syreneutraliserende pyrolysebelægning, der gør det nemt at fjerne snavs og fedtrester i ovnrummet.

Kogepladerne i denne produktserie er rationelt udformede med forskellige blus, der sikrer maksimal effektivitet med et minimalt energiforbrug. Lynblussetpå 4 kW er et glimrende eksempel.

 • A5-8

  150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: B LILLE OVN: A

  Produktblad
 • A3-7

  120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B

  Produktblad
 • A2-8

  100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: B

  Produktblad
 • A2BL-8

  100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), HØJBLANK SORT ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: B

  Produktblad
 • A1-9

  90 CM OPERA GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A+

  Produktblad
 • A1BL-7

  90 CM OPERA GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN SORT ENERGIKLASSE: B

  Produktblad
 • CS19A-7

  90 CM OPERA GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN ANTRACIT ENERGIKLASSE B

  Produktblad
 • A1P-9

  90 CM OPERA GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN CREME ENERGIKLASSE: B

  Produktblad
 • CS19RW-7

  90 CM OPERA GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN HØJGLANS MØRKERØD ENERGIKLASSE: B

  Produktblad
Reset filtri